ពាក្យថា "នំ" មានប្រវត្តិជាយូរ។ ពាក្យដោយខ្លួនវាជាប្រភពដើម Viking, ពីពាក្យ Norse ចាស់ "Kaka" ។
ទោះបីជាឧទាហរណ៍ច្បាស់លាស់នៃភាពខុសគ្នារវាងនំនិងនំប៉័ងដែលមានភាពងាយស្រួលក្នុងការស្វែងរកចំណាត់ថ្នាក់ច្បាស់លាស់បានតែងតែមានភាពលំបាក។
[3] ឧទាហរណ៍នំបុ័ងចេកអាចនឹងត្រូវពិចារណាឱ្យបានត្រឹមត្រូវទាំងនំបុ័ងរហ័សឬនំមួយ។
ក្រិកបានបង្កើតស្រាបៀរដែលជាមេមួយ fritters នៅក្នុងប្រេងអូលីវចៀននិងនំទឹកដោះគោពពែប្រើប្រាស់។
[4] នៅទីក្រុងរ៉ូមបុរាណ, ម្សៅនំបុ័ងមូលដ្ឋានពេលខ្លះត្រូវបានគេវិសេសវិសាលថែមទៀតជាមួយ butter, ស៊ុតនិងទឹកឃ្មុំដែលផលិតផ្អែមនិងនំដុតនំដូចជាល្អបានដែរ។
កំណាព្យឡាទីន Ovid សំដៅទៅលើថ្ងៃខួបកំណើតរបស់គាត់និងប្អូនប្រុសជាមួយនឹងគណបក្សនិងនំនៅក្នុងសៀវភៅដំបូងរបស់លោកនៃការនិរទេសខ្លួនរបស់គាត់, Tristia ។
នំនៅប្រទេសអង់គ្លេសត្រូវបានគេដើមផងដែរនំបុ័ងសំខាន់:
ភាពខុសគ្នារវាងអ្នកដែលជាក់ស្តែងបំផុត "នំ" និង "នំបុ័ង" បានជុំរូបរាងផ្ទះនៃការនំ, និងវិធីសាស្រ្តចម្អិនអាហារ, ដែលបានប្រែក្លាយជាងម្តងក្នុងខណៈពេលនំចម្អិនអាហារ,
ខណៈពេលដែលបានចាកចេញតង់េឡើងេនំបុ័ង នៅទូទាំងដំណើរការដុត។
នំ sponge, មេជាមួយនឹងស៊ុតវាយដំដើមកំណើតក្នុងក្រុមហ៊ុន Renaissance នេះអាចធ្វើទៅបាននៅក្នុងប្រទេសអេស្ប៉ាញ។
star-click ads
Wednesday, September 21, 2016
ប្រវត្តិនៃនំពងទា
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Write comments