star click

star-click ads

Wednesday, September 21, 2016

ប្រវត្តិនៃនំពងទា

ពាក្យថា "នំ" មានប្រវត្តិជាយូរ។ ពាក្យដោយខ្លួនវាជាប្រភពដើម Viking, ពីពាក្យ Norse ចាស់ "Kaka" ។ 
ទោះបីជាឧទាហរណ៍ច្បាស់លាស់នៃភាពខុសគ្នារវាងនំនិងនំប៉័ងដែលមានភាពងាយស្រួលក្នុងការស្វែងរកចំណាត់ថ្នាក់ច្បាស់លាស់បានតែងតែមានភាពលំបាក។ [3] ឧទាហរណ៍នំបុ័ងចេកអាចនឹងត្រូវពិចារណាឱ្យបានត្រឹមត្រូវទាំងនំបុ័ងរហ័សឬនំមួយ។ ក្រិកបានបង្កើតស្រាបៀរដែលជាមេមួយ fritters នៅក្នុងប្រេងអូលីវចៀននិងនំទឹកដោះគោពពែប្រើប្រាស់។ [4] នៅទីក្រុងរ៉ូមបុរាណ, ម្សៅនំបុ័ងមូលដ្ឋានពេលខ្លះត្រូវបានគេវិសេសវិសាលថែមទៀតជាមួយ butter, ស៊ុតនិងទឹកឃ្មុំដែលផលិតផ្អែមនិងនំដុតនំដូចជាល្អបានដែរ។ កំណាព្យឡាទីន Ovid សំដៅទៅលើថ្ងៃខួបកំណើតរបស់គាត់និងប្អូនប្រុសជាមួយនឹងគណបក្សនិងនំនៅក្នុងសៀវភៅដំបូងរបស់លោកនៃការនិរទេសខ្លួនរបស់គាត់, Tristia ។ នំនៅប្រទេសអង់គ្លេសត្រូវបានគេដើមផងដែរនំបុ័ងសំខាន់: ភាពខុសគ្នារវាងអ្នកដែលជាក់ស្តែងបំផុត "នំ" និង "នំបុ័ង" បានជុំរូបរាងផ្ទះនៃការនំ, និងវិធីសាស្រ្តចម្អិនអាហារ, ដែលបានប្រែក្លាយជាងម្តងក្នុងខណៈពេលនំចម្អិនអាហារ, ខណៈពេលដែលបានចាកចេញតង់េឡើងេនំបុ័ង នៅទូទាំងដំណើរការដុត។ នំ sponge, មេជាមួយនឹងស៊ុតវាយដំដើមកំណើតក្នុងក្រុមហ៊ុន Renaissance នេះអាចធ្វើទៅបាននៅក្នុងប្រទេសអេស្ប៉ាញ។

    Choose :
  • OR
  • To comment
No comments:
Write comments